Rekla je da će da je prebije kad izađe! Mina prenela Luni pretnju upućenu Kiji, njena kuma najavila tužbu! (Video)

Mina Vrbaški pojedinim ukućanima prethodne noći prenela je neke stvari iz spoljnjeg sveta, uključujući i jednu pretnju. 

Mina Vrbaški je u baražu vraćena u Zadrugu, zajedno sa Nenom Petrović. Nakon njihvoog povratka u Kazinu je upriličena žurka povodom rođendana Teodore Džehverović, a Mina je tokom iste pojedinim ukućanima prenela informacije iz spoljnjeg sveta. U jednom trenutku, tokom razgovora sa Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem, Luna je pitala Minu šta se dešava napolju.

Mina joj je rekla kako treba da se skloni od Kije, a onda joj je prenela reči Vanje, Lunine drugarice. – Pa ništa, samo da se malo skloniš od ove (Kije, prim. aut.). Rekla je Vanja da će da je prebije kad izađe – rekla je Mina Luni i Slobi. Jesam ti rekla da je Vanja takva? – rekla je Luna Slobi. – Ne treba da prlja ruke – dodala je Luna. Nakon ovoga, oglasila se Kijina kuma Vanja Ibrahimović, koja je najavila tužbu za pretnje.

E ovako… Pošto je gospođa pre neko veče u emisiji rekla kako je fina i nikom ne prete, evo dokaz o otvorenoj pretnji gde na sve ovo pi*ka od čoveka Slobodan ćuti. Neka joj zafali dlaka, znamo s koje strane će ovo biti. E sad ide tužba za ovo, pa neka sledeći put prete gospođe – poručuje Vanja.

Poslušajte snimak razgovora Mine, Lune i Slobe:

Izvor: telegraf.rs

(Visited 10.987 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*