Kija i ja od ovoga imamo samo sramotu u gradu! Nadica progovorila o ćerki, Slobi, a ono što je rekla o Luni mnoge će iznenaditi

Nju pogađa što Sloba kaže da je ona materijalista. Ona jeste materijalista, ali da zaradi svoj novac, nije materijalista da od drugog uzme – kaže Nadica.

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, ne pojavljuje se često na televiziji, niti se čest oglašava u medijima. Kako je više puta istakla nju sve to mnogo potresa, ali, kako sada kaže, to što se ne eksponira poput nekih roditelja ne znači da nju neke stvari manje bole. Teško je, naravno. Sve mame koje se više eksponiraju nego ja one misle da više pate nego ja. Varaju se. Jednako nas boli. Ali, kad pogledamo, svaka je žena plakala i patila. Sve smo patile zbog ljubavi, u ćošku skrivene.

To je sve normalno. I, sve smo preživele, preživećemo i ovo. Ne možemo mi sad meriti – ovu više boli, ovu manje. Kristina i ja ne napadamo žene. To je naše pravilo. Mi nikad ne napadamo žene, a mislim da je to svima i jasno – kaže Nadica. Svugde u svetu su jedan i jedan – dva. Radiš – imaš, ne radiš – nemaš. Ja moram da razmišljam o svom poslu. Tako isto i o šoubiznisu možemo da razgovaramo.

Život je šoubiznis za Slobodana Radanovića i za njegovu porodicu. Šoubiznis je i za Lunu i za njenu porodicu. Izuzmite vi nas dve, mi smo radnice. Mi radimo. Šta mi imamo od svega toga? Mi imamo samo sramotu u gradu. Realno. Šta će ona imati od toga? Postaće poznata? Koji je njen posao? Da konobariše u avionu, kao ja u restoranu. Mi uživamo u našem poslu. Ja ceo život radim kao konobarica i ponosna sam na to. Šta fali nama konobaricama? – surovo iskreno priča Kijina majka.

Kako kaže, svesna je toga šta pogađa Kiju.

– Nju pogađa što Sloba kaže da je ona materijalista. Ona jeste materijalista, ali da zaradi svoj novac, nije materijalista da od drugog uzme – priča Nadica.

Međutim, kada je reč o Luni Đogani, Nadica i dalje stoji pri tome da ne želi da kaže ništa loše.

– Nekad mi je tako žao Lune. Ona je tako rastrzana. Sloba i Kija moraju da raščiste, jer je on definitivno nedorečen. Kristina mu je lepo rekla: “Ako sam te ja dresirala da se onako ponašaš, da budeš kulturan, onda sam uspela”. A ovo sad što je skinuo masku i psuje… I ona je opsovala, a inače ne psuje. Nju je vaspitala moja mama i mi u kući ne psujemo – zaključila je Nadica.

izvor: telegraf.rs

(Visited 16.501 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*