Luna pitala Teodoru ima li šanse da opet budu drugarice, Džehverovićeva sve iznenadila odgovorom! (Video)

Nakon četiri meseca koliko odnos Lune i Teodore nije najbolji, vrlo je izvesno da će se popraviti. Luna Đogani i Teodora Džehverović pred ulazak u Zadrugu su se upoznale i napravile dogovor da se drže zajedno dok su u rijalitiju…

Teodora je bila uz Lunu dok je prolazila kroz najveći haos, zbog Slobe Radanovića, onda kada im je veza bila tajna i dok Sloba nije ustao i priznao da je zaljubljen u Lunu. Od tada, svedoci smo bili mnogih svađa između Lune i Teodore, a Đoganijeva je u nekoliko navrata rekla da je Džehverovićeva ne zanima, te da joj ne prija njena i Anđelova energija.

Baš zbog toga, Luna je sinoć sve iznenadila svojim pitanjem. – Teodora, dobro jutro… (smeh) Srećan ti rođendan. Iskreno, nemam pojma šta ću da te pitam, ali pitaću te nešto što mene zanima. S obzirom na to da smo ti i ja ovde ušle kao jako bliske drugarice i da se sve izdešavalo što se izdešavalo i da je meni lično jako krivo zbog toga, možda i više nego za neke druge stvari… Da li misliš da ima šanse da ti i ja nekada budemo bliske kao na početku? – pitala je Luna.

Znala sam da ćeš me to pitati, evo, ne pomerila se odavde! – rekla je prvo Teodora. – Pa, iskreno, sve dok je to bilo, tako, prevruće, ja sam imala mnogo loše mišljenjeo tebi. Ne zato što ja mislim da si ti loša, nego zato što si me povredila, zato što to zaista nisam očekivala, celu tu frku… Ali, za ovih pet meseci su mi neki ljudi sve i svašta rekli, što smatram da je čak i gore, a opet smatram da neke stvari čovek može da zaboravi i oprosti. Ako sam mogla njemu (Anđelu, prim. aut.) da oprostim neke stvari… Nas četvoro smo toliko bili bliski i sad, posle svega… – zbunila se Teodora.

Takav sam čovek, ne mogu protiv nekih stvari. Sa Macom nikada neću ni popiti kafu, nekim ljudima mogu da oprostim, nekima ne mogu. Znači, da li je neko vredan? On je vradan i njemu ću da oprostim sve i svašta. Znam kroz šta smo Luna i ja prošle i, možda, kada bih se uhvatila toga kroz šta smo prošle… Kada gledam sve ove ljude i uporedim nju i ovde neke ljude, zbog toga bih mogla njoj da oprostim posle svega i da zaboravim na sve što je bilo – rekla je Teodora.

Izvor: telegraf.rs

(Visited 8.459 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*