Čestitam ti godišnjicu, šta si kupio ženi?! Saška urnisala Slobu, on nije znao šta da kaže, a onda je Luna rekla da ima poruku za Kiju! (Video)

Sašku nije mrzelo da ide od Bele kuće do radionice i da “dogovara” slavlje povodom Slobine i Kijine godišnjice…

Kiji Kockar i Slobi Radanoviću danas bi bilo punih pet godina otkako su započeli vezu, što je Kristina poverila u razgovoru Lepom Mići.  Mića kao Mića nije mogao da izdrži, pa je tu informaciju odmah preneo Saški Karan, nakon čega je cela kuća saznala za to. Mića je to potpuno ciljano uradio, pošto je time pokrenuo Sašku na popodne napravi neviđeni cirkus.

Saška je prvo otišla u radionicu kako bi Slobi čestitala godišnjicu, dok je on gutao knedle ne znajući šta da joj kaže. – Slobo… Pa, SLobo, srećna ti godišnjica danas. Pet godina, sad mi Kija rekla! – počela je Saška. – Čestitaj joj… – promrmljao je Sloba. – Pa čestitam i tebi, bre, još si u braku! – nastavila je Saška.  Luna nije izdržala, pa se ubacila i rekla Saški šta da prenese Kiji. –

Čestitaj joj i u moje ime! U moje ime joj čestitaj, pet godina divnog braka… – rekla je ironično. – Hoćemo slaviti večeras? Daj, bre, da napravimo neku žurku… Ovo ti je sad, pet godina… Jesi kupio neki poklon? – pitala je Saška, a Luna je još jendom ponovila da Kiji čestita i u njeno ime. Evo ovo – rekao je Sloba aludirajući na kavez sa namirnicama koji čuvaju. – Ma dobro to… Jesi li ti nešto pripremio?! – nije odustajala Saška, dok Slobi nije bilo dobro koliko mu je bilo neprijatno.

Evo, ja sam ovo naručio – ponovio je, ponovo aludirjaući na kavez sa namirnicama. – Trebalo je da skockaš nešto… Pet godina… Jesi li ti normalan, Slobo? A? Ništa?! Mrtvo more? – pitala je uporno Saška. Sloba je ćutao i slegao ramenima. – E… Ja se ponadala da ćemo da slavimo… – nastavila je.

Slavite… – rekao je. – Pa ne možemo bez tebe, ej! Ti si glavni akter, i ona. Da napravimo slavlje, da dođu tamburaši… – Opet da napravimo venčanje… Ja ću da budem kuma! – ubacila se Luna.

Ma, važno je slavlje, Slobo! Makar se žrtvuj zarad zadrugara – nije odustajala Saška. Saška je potom otišla u kuću, prenela Kiji čestitke, a Kristina je vidno iznervirana rekla Saški da je ostavi na miru sa tom pričom i da nije trebalo ništa da prenosi. Međutim, Mića i Saška složili su se da slavlje treba da se organizuje, pa su Kristinu ispitivali šta ona želi.

Kija je ironično nabrajala: šampanjac koji su imali na svadbi, plazma tortu bez šlaga… Saška je jedva dočekala pa je opet otišla kod Slobe, i prenela mu sve što je Kija “naručila”. Sloba je ponovo imao istu reakciju – govorio je “super”, “slavite” i slegao je ramenima…

Izvor: telegraf.rs

(Visited 7.681 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*