Ovo niko nije očekivao! Luna i Kija objasnile u kakvim su zaista odnosima, a pomenule su i Slobu! (Video)

Luna i Kija otvorile su dušu pred svim zadrugarima. Iako je zajedno sa Slobom Radanovićem, Luna Đogani donekle i ima dobar odnos sa Kristinom Kijom Kockar. To je je i potvrdila sinoć gde je izjavila da ima bolju komunikaciju sa Kijom, za razliku od Marka Miljkovića, kojeg je nominovala za izbacivanje…

S njim nemam nikakvu komunikaciju. To je jedina osoba s kojom nisam dobra u kući. Sa njom čak pored svega ovoga i naših svađa, mi smo imali jednu svađu. I pored cele ove bolesne situacije, nas dve umemo i da pričamo, jedno drugoj se i nasmejemo, a sa njim nemam nikakvu komunikaciju… Zbog njega (Slobe) nikada neću nominovati Kristinu, jer znam da to njemu znači. Neću je nominovati i pri tome stojim – rekla je Luna.

Kija je potvrdila da je u dobrim odnosima sa Lunom i da je zbog toga “zaslužan” Sloba. Ja sam sa Lunom bolja nego sa nekim drugim zadrugarima. Prvenstveno smo u dobroj komunikaciji, upravo zbog Slobodana…. Ima ona mana, rekla sam da je razmažena i milion stvari. Ona mi je u mnogim situacijama bolja u mnogi od polovine ovde ljudi. Lepak koji drži to je Slobodan. Da njega nema, verovatno bi se više izbegavale. Ona mene ne vređa. Ne vređam ni ja nju – rekla je Kija.

Pogledajte snimak:

Izvor:t telegraf.rs

(Visited 3.680 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*