Ovo nikad nije viđeno u zvjezdicama! Mali Ljuba (5) raspametio pesmom “Jutro”, svi u studiju se i smejali i plakali! (Video)

Talentovani mali Beograđanin ponovo je briljirao na sceni “Pinovih zvezdica”. Na samom kraju večerašnjih “Pinkovih zvezdica” najmlađi takmičar Ljuba Stanković (5) otpevao je “Jutro” Jelene Tomašević i dobio svih pet glasova žirija. Maleni Ljuba se sa maksimalnih pet glasova plasirao u naredni krug takmičenja, a na kraju je oduševio Marijanu Mićić, za koju je imao posebno iznenađenje – poklonio joj je crveno plišano srce…

 

– Mi prvo moramo da se izvinimo što smo se smejali, smejali smo se od radosti pošto ti vrlo simpatično izgovaraš neka slova. To nam je toliko bilo simpatično i beskrajno lepo. Ti si, Ljubo, pevao kao svemirac! – rekla je Goca Tržan.

– Neverovatno, mi još nismo imali ovako malo dete, a ovako tačno pevanje, pun glas, precizno. Bravo, Ljubo, ti si bio savršen. Ti si stvarno čudo od deteta – rekla je Jelena Tomašević.

– Obično u stanju šoka čovek naprasno počne da se smeje. To je njegovo preslatko u njegovom izgovoru. U šoku sam da neko tako mali peva tako veliko. Ne mogu da povežem njegov izgled, da neko tako mali peva tako, u šoku sam. Bravo – rekao je Sergej Ćetković.

Pogledajte kako je Ljuba briljirao na sceni:

Izvor: telegraf.rs

(Visited 457 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*