Nije mogla da se smiri! Luna plakala kao kiša kada je videla svoju porodicu, evo šta su joj Anabela i Gagi rekli (Foto)

Đoganijeva je plakala od sreće kada je ponovo videla svoju porodicu. Zadrugari su dobili priliku da vide članove svojih porodica, i to preko video poruka koji su im poslali. Mnogi su plakali, između ostalog i Luna Đogani. Čim je videla Anabelu, Gagija i ostale članove svoje porodice, Luna je briznula u plač…

Prvo joj se obratila Anabela. Ćao, Lunči. Vidiš kako si nas sve okupila. Zbog tebe smo svi ovde danas. Evo, vidi, tata, Adam (brat Lunin), da ne nabrajam. Došli smo da ti pružimo ljubav, pošaljemo ljubav… Volimo te i želimo da vidimo tvoj prelepi osmeh. Mama ti želi da si živa i zdrava u 2018. godini i da se samo smeješ, smeješ… – rekla je Luni njena mama.

Sledeći na redu je bio tata Gagi. Ćao, Lunči. Srećna ti Nova godina. Želim ti sve najbolje. Tata te se poželeo, sanjam te bukvalno… Mi smo dobro svi. Ponosni smo na tebe. Moja familija Đogani je uz tebe. Budi ono što jesi… Tvoja prednost je to što si zaljubljena i što imaš ljubav i to te drži. Drži se Slobe, mislim da ste zajedno mnogo jači i da ćete stići do finala – rekao je denser.

Svi članovi porodice su poželeli Luni sve najlepše, a Đoganijeva je bila neizmerno zahvalna što ih je videla.

Izvor: telegraf.rs

 

(Visited 3.390 times, 1 visits today)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*